Bentley Magyarország Kft. I 8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.
: 06 22 414 100, 06 30 625 9329 I : iroda@bentleyinstruments.com

Bokacsatok

Különböző színű bokacsatok állatok jelölésére

Rövid termék leírás
 • Cikkszámok:
 • 209986: kék
 • 209988: narancs
 • 209989: pink
 • Ajánlott termékek
  Új
  Nedap SowSense
  Nedap SowSense
  bővebben
  Ló mikrochip
  Ló mikrochip
  bővebben
  Új
  SUPER DILAC 200L
  Savas mosószer
  bővebben

  Könnyítse meg a munkáját állatjelölő bokacsatokkal!

  állatjelölő bokacsatokat

  Ahogy más gazdaságokban, úgy a tehenészetekben is rengeteg teendője van a gazdáknak az állatokkal kapcsolatban: a pataápolástól kezdve a tőgykezelésig sok mindenre szükség van ahhoz, hogy a tehenek egészségesek és hasznosak legyenek. Mivel jelentős létszámban vannak jelen az állatok a tehenészetben, a gazdák könnyedén szem elől téveszthetik azokat a teheneket, amelyeket még nem kezeltek le. Az egyszerű megkülönböztetéshez ezért érdemes állatjelölő bokacsatokat alkalmazni.

  Az állatjelölő bokacsatokkal könnyedén eligazodnak a gazdák a tehenészetben. A csatokkal meg lehet jelölni a még nem kezelt vagy a pataápoláson, tőgykezelésen már átesett teheneket, ennek köszönhetően a szakemberek tudni fogják, hogy még melyik állat vár gondozásra. Az állatjelölő bokacsatok egyértelmű jelölést biztosítanak a tehenészetekben, és nem csupán az ápolással kapcsolatos teendőkben nyújtanak segítséget, hanem bármi másban, ami okot ad arra, hogy a gazdák megkülönböztessék az állatokat egymástól. Többek között a megbetegedett, gyógyszeres kezelésre kényszerült állatok is azonosíthatók a kiegészítőkkel.

  Az állatjelölő bokacsatok nem zavarják a teheneket, könnyedén felhelyezhetők a lábszárukra, úgy, hogy közben a gazda nem okoz fájdalmat az állatoknak. A csatokat akár többször is fel lehet használni, megbízhatók, egyszerűen tisztán tarthatók, köszönhetően masszív alapanyaguknak. Többféle színben kaphatók, így akár saját szisztéma szerint alakíthat ki rendszert az állatok megkülönböztetéséhez. Sokoldalúan fel lehet használni a termékeket, valóban csak az igények szabhatnak határt ezzel kapcsolatban.

  Az állatjelölő bokacsatokkal sokkal egyszerűbb, hatékonyabb az állatgondozás, ezért ajánlott a megvásárlásuk mellett dönteni. Tekintse meg választékunkat, szerezze be a szükséges mennyiségben az állatjelölő bokacsatokat gazdaságába! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink mindenre választ fognak adni!

  Termékek

  Részletes keresés

  Állatok szerint:

  Összes
  Szarvasmarha
  Sertés
  Juh
  Kutya
  Egyéb

  Termékek szerint:

  Összes
  Kétrészes füljelzők
  RFID füljelző
  Behelyező fogók
  Kutya és ló microchip
  Leolvasók
  Festékek
  Tetováló fogók
  Keresés
  ugrás az oldal tetejére